Tänk tänk tänk

En timmes bad- check
Plugg- check
städa- check
fundera på julklappar- inte check
.
Får sätta mig och tänka riktigt, jag orkar inte stressa i sista minuten. *suck* vill ha sommar orkar inte jul. Nej vad jag är negativ idag, skärpning julia. Får dricka lite te, och hoppa i säng. ciao

Help me to carry the fire

.
.
Jag sa att jag skulle klättra upp ur twilight-träsket, jag lyckades inte. Så här får ni en låt som nog är en av de bästa från hela serien. Kärlek, nu ska jag göra engelska, sen kanske jag ska läsa twilight böckerna igen?

I´ve waited a hundred years. but i have wait a million more for you.

.
.
.
.

Videon är superfin, låten är ännu finare, och texten är finast. Hur kan man bli så påverkad av en filmserie, jag sitter här och är helt deppig på grund av att det bara kommer en film till av Twilight, och att helt serien är så sjukt fin. Jag vill bara se mer nu. Det borde inte vara okej att göra filmer som berör en såhär mycket. Att gråta åt något som är påhittat är bara löjligt. Jag är ju inte ens värsta twilight fanet?
Nä, nu ska jag lyssna på alla fina låtar, gråta lite mer, gråta lite till, skaka av mig detta och sluta deppa. Lycka till Julia.

Afternoon in pictures

Tre mackor och ett glas juice, en bra bok och en bekväm soffa. Det är allt jag behöver nu, måste bli friskare, adios

Got you on the run

Ber om ursäkt för min brist på bloggande. Nu är jag iallafall hemma efter en dag med skola och sedan lite jobb. Nu är jag hemma, satt på mig mjukiskläder och glor lite gamla avsnitt av DH. Snart ska jag duscha och fixa iordning inför imorgon, och dra mig till kojs. Ja, jag är trött, jag är bara människa. Imorgon ska bloggningen bli bättre, adios!

Mobilblogg- mammas place

Hejhej bloggen, jag är på mammas utförsäljning och bara chillar och äter lussebullar, mumsigt. Sen bär det av mot väla, det gillas!

Tummen upp

Hemma nu efter en hel eftermiddag med kläder, har hjälpt mamma att sitta i kassan. De hade sån utförsäljning av deras kläder, och prover och sånt. Hitta även själv 2 blusar. Det säger vi tummen upp till.
Imorgon fortsätter försäljningen och om ni kommer dit så hittar ni mig i kassan, kanske ska bli ekonom ändå när jag blir stor?
Aja, nu ska jag steka en omelett, har inte ätit kvällsmat. Adios

Indianer och vörtbröd

Sitter och äter vörtbröd, jul ska det vara!
Har spelet in vår action film i skolan och då spelade jag indian. Trevligt ju!
Jag ska åka in till mammas jobb strax bloggar ikväll. kyss

Efter vind kommer solsken

Jag är förbannat trött på allt detta skitsnack om stormen, ja, det blåser ute. Eller blåste, det är ju typ vindstilla nu?
Men för alla er där det fortfarande blåser, ni kommer inte dö, huset kommer inte trilla ihop. Tycker allt har blivit lite överdrivet. Och alla som inte kommer komma till skolan för att man inte får gå ut förns 10 på morgonen, har ni kollat ut? det blåser inte ens. Nej, nu skiter jag på det. Tar på mig ytterkläder och lunkar iväg till skolan, för jag är inte rädd. Hejdå!

Mysigt

Jag är väl då den enda i hela sverige som tycker det är sjukt mysigt med stormen. Krypa ner under tecket, höra regnet, läsa en bok, dricka te. Jag är inte rädd att taket trillar av, det är bara allmänt mysigt. men jag är inte normal heller. adios

Breaking dawn

Hejhej bloggen, efter att ha haft twilight-marathon hela eftermiddagen så åker jag och snygging in till hbg och ser breaking dawn. Tumbs up bitches. adios

Berit och kyrkan

Jsg ger mig ut i stormen berit till kyrkan för gudstjänst. Måste ju det iochmed konfan. Efter det blir det Twilight-mataton. yeayy!

Minecraft

Ni från en låt, i brist på annat.
.
Kvällen har spenderats ute, satt nere på fg och spelade Minecraft med Lovisa, Benne, Adam och Sandis. Riktigt roligt var det. Blev lite så smått beroende av det nu, åhh, det sista jag behövde.
Men nu ska jag sova, ska upp till gudstjänst imorgon. Suck. godnatt

Städning, film och halstabletter

Har städat min garderob, ja, det var kaos. Har bilder på mobilen men kan varken lägga över bilderna eller mobilblogga. För blogg.se appen kan inte lägga upp de bilder jag tagit. kul...
Men jag ska köra lite twilight maraton nu, knarka halstabletter. Stabilt läge, adios

Frukost

Vaknade för en kvart sedan, nu sitter jag och äter lite frulle. Gårdagen i malmö var toppen, fick autograf av molly, kom med i livesändningen, sålde min penna för 50 kr (helt ok!). Jag har iallafall jättemycket bilder därifrån på mobilen.
.
Men eftersom jag inte har så mkt i så vet jag inte hur jag ska få över de till datan. Om jag kopplar in mobilen så startas itunes. Och sen vet jag inte hur jag gör. Någon som kan hjälpa mig?
Får försöka fixa det så ni får lite bilder. kyss!
RSS 2.0