saknar det inte

Jag kan väll då officellt säga att min bloggkariär är över och efter dessa dagar utan att blogga har känts oerhört fria. Inte behöva pressa fram totalt otintressanta blogginlägg, kämpa för läsare när det finns en miljon andra bloggar. Nu säger jag hejdå, men vem vet kanske kommer tillbaka en vacker dag.
Glöm inte att ni hittar mig på instagram @ jostlund

I'm alive

Jag lever och just nu spenderar jag min kväll med att se kändisar i myskläder göra en musikvideo med sina vänner. Allt för att slippa mina studier..

städning och springrunda

nostalgi när vinden rensas och en löparrunda i backarna. Dagen än så länge. Härligt må jag säga!

Noll inspiration, suck.

Jag har ingen insiration för tillfället och hjärnan funkar inte som den ska. Jag orkar inte pressa fram inlägg bara för att. har inte ens någon lust att blogga. så de stunder jag har något vettigt att skriva så tittar jag in här. hoppas blogglusten kommer tillbaka snart. men hejdå för stunden. kikar in här snart.
.
Även om jag inte uppdaterar bloggen så finns jag på instagram @jostlund

studier

Bilden till höger beskriver det mesta just nu. Inget har hänt men det är ändå tusen saker som snurrar i huvudet. skola, dans, kompisar och så vidare. Tack till er som får mig att stiga upp varje dag, betyder massor!
Just nu sitter jag iallafall med det sista av min englska. orkar inte göra något. är trött och tror att jag börjar bli sjuk. önskade att jag mådde som i början på året. vad hände?

rain

Ute är det regn, jag vill ha sol och nu sitter jag med ett berg av läxor. Vill ut i vackert väder. Men utan fint väder så stannar jag inne och pluggar. helt okej ändå.

home sweet home

De fyra sista bilderna från min instagram. Alla från påskhelgen.
Fotografering med vännen, löparrunda med fin utsikt, 10 cm snö på påskafton, och stek i solen. Beskriver denna helg med 16 ord.

snö och påskägg

arkivbild, för någon ny går inte att ladda upp.
Igår spenderade jag hela dagen med att slappa. Ute är det snö och kallt och jag har inte speciellt kul alls. Ska bli ganska skönt att komma hem. Hör av mig när jag får något att skriva. puss

Sommarstuga

Sitter i min sommarstuga och glor ut genom fönstret där det snöar. Usch, jag som hoppades på vår. Den 5 timmars resan kördes under en regnande himmel. suck..

fotografi

en dag ute i solen med en fin vän. nu är det påskmiddag med systrar. älskar't

work

Gjorde lite nytta på lagret. Attans vad många jeans det ska finnas. Blir helt yr. Men jag ska inte klaga över ditt jobb mamma. Det är fortfarande lika kul att bara andas mode och kläder när man är där. Får väl se om man går i dina fotspår och blir designer.

Dance

Denna trötta tjej drar mot helsingborg för lite jobb på mammas kontor. Sen två timmars dansträning. Har saknat det!

Chill

Efter en promenad i byn så slappar jag i solen med en bok. Senare blir det två timmars träning. Underbart!

monday to tuesday

Gårdagen spenderades med två tjejer i stan. Det blev lite frukt med choklad som fika och filmmys hos mig.
Sen somnade jag och Carro alldelles för trötta i min säng och dagen spenderades med henne i stan. Två underbara dagar av mitt lov säger jag bara!

black n' white

RSS 2.0