summer memories

Får lite sommar minnen av denna låten. Herregud vad den spelades på radio. Ångrar så att jag inte såg henne live när jag hade chansen. Nu taggar vi nya sommarplågor och nya konserter. Love it.

Q/A

Q- Vissa dagar när jag vaknar så känns det som att jag inte har något i garderoben som ser bra ut. (fast garderoben är full) Något tips för att förhindra ångest?

A- Känner igen mig, haha! Vissa dagar känns det som att man inte passar i något när man vaknar på morgonen. Då har jag ett knep.
Införskaffa dig ett par jeans (short till sommaren) som du tycker sitter så jäkla bra och du känner dig så jäkla snygg i. Även ett par solglasögon som du tycker gör att du ser så galet bra ut. ( bakom dessa kan du även gömma dig om du så vill) Släng på dig de snygga jeansen och de snygga billorna och bara känn att du ser så jäkla bra ut. Det har hjälpt mig och det ger en boost till självförtroendet.

De dagar jag vaknar och har detta problem så kastar jag på mig svart jeans, gummistövlar, en stickad tröja och solglasögonen och plötsligt känner man sig jäkligt mycket snyggare. Hade jag försökt hitta på något mer vågat så hade jag säkert bara ångrat mig och kännt mig obekväm. Dåliga dagar kräver bekväma kläder!




Blue & grey

Blå färgade jeans från zara fyrahundra riksdaler & grå over-size tisha från MonRow femtio riksdaler.

inspo

spria me

summer come to me.

Sick friday

två av de finaste.
Ligger hemma sjuk. egentligen vet jag inte vad som är fel. ingen feber. inte förskyld. inte magförgiftad. men jag orkar knappt öppna ögonen och att behöva resa sig ur sängen ger mig ångest. Så en dag hemma satt fint.
Och mellan alla kassa amerikaska tv serier på tv3 så ringer mina underbara och bjuder på en liten sång. Herregud vad jag älskar er mina hjärtegull!♥

Thursday

Skoldag, tystnad, musik, monrow-utförsäljning, restaurang besök, skratt, tårar, vänner och noll bloggning.
Jag ska förbättra mig, men kan någon ge mig lite lust att blogga och lite insperation?

Study & magazine

Nu kan du få mig så lätt

"har du tagit en drog?"           "nej"        "aha, då har du inte hört håkan"

Håkan spelas i mina högtalare efter en dag fylld med känslor i skolan. nu känns allt mycket bättre och jag beger mig snart till wilson för att träffa underbart folk. dock så får jag inte träna. störigt att vara sjuk. kyss

sann romans

Sitter med två projekt som ska vara klara imorgon. behöver lite musik som piggar upp. minst sagt.

kärlek

2 pic's
Spenderade eftermiddagen med mitt hjärtegull i Landskrona. Smakade calippo Shot's för första gången. Cyklade runt i borstahusen och hade det underbart. Jag älskar dig sötaste och vädret nästan lika mycket!

Study

En dag i skolan jag gärna vill slippa uppleva igen. En eftermiddag som innehöll skratt, bakning och plugg med fina vänner. nu ska jag äta upp mina pannkakor med banan och choklad och sätta mig med lite no projekt. Jäkligt taggad ändå.

Army pants

Blandannat ett par jeans i army style införhandlades igår. 399;- på gina tricot

sunday

Efter att ha legat i sängen tills nu så gör jag mig en god frukost och fortsätter att spendera dagen i sängen. Precis det jag orkar göra idag. mår inte bättre idag precis. orkar inte må såhär.
evrything will be okay in the end. if it's not okay. i'ts not the end. fuck words

Jar of hearts

Förra söndagen sa jag att detta skulle bli en underbar vecka. jag hade så jävla fel man kan ha.
nästan iallafall. Till er underbara personer som iallfall har glädjt mig lite. tack. men nu har jag iallafall feber och näsan och ögonen rinner. livet är inte på topp. men det betyder inte att toppen inte finns utan att man bara ska klättra upp där. jag drar täcket över huvudet och drömmer mig bort. bort till dig.

Q/A

hittade du dem vita virkade shortsen på h&m:s hemsida? För jag hittar inte dem när jag tittar på hemsidan :)
Svar; Jag hittade  de på hemsidan och du kan hitta de här.
RSS 2.0